Blog | Facebook | Kontakt      en  pl
Profesjonalne ankiety online
Działy pomocy
FAQ

Ankietę wypełniła 1 osoba, reszta widzi komunikat "ankieta została już wypełniona"

Stworzyłam ankietę, wypełniła ją 1 osoba. Pozostali respondenci widzą informacje, że "ankieta została już wypełniona. Dziękujemy za udział w badaniu." O co chodzi? i jak mogę to zmienić?

Jeśli taka sytuacja przydarzyła się również tobie prawdopodobnie skopiowałeś link (URL) z adresu przeglądarki internetowej dla rozpoczętego badania. Taki link posiada identyfikator odpowiedzi i będzie działał tylko na twoim komputerze.

Aby skopiować prawidłowy link do ankiety :

  1. wciśnij przycisk Kolektory
  2. wybierz kolektor powiązany z prowadzonym badaniem
  3. wciśnij przycisk Udostępnij
  4. skopiuj i wyślij link (URL) do ankiety

Powiązane strony