Blog | Facebook | Kontakt      en  pl
Profesjonalne ankiety online
Działy pomocy
FAQ

Przycisk "wyślij ponownie" jest nieaktywny

Przycisk Wyślij ponownie aktywuje się automatycznie po 240 minutach (4 godzinach) od uruchomienia kolektora. Z funkcji wyślij ponownie możesz skorzystać maksymalnie 7 razy dla jednego kolektora.

Jeśli w międzyczasie zamkniesz i jeszcze raz aktywujesz kolektor przycisk zostanie automatycznie dezaktywowany, a czas do ponownej aktywacji przycisku będzie liczony jeszcze raz.

Są to zabezpieczenie anty-spam, które zapobiegają zbyt częstemu wysyłaniu zaproszeń do ankiety.


Powiązane strony