Blog | Facebook | Kontakt      en  pl
Profesjonalne ankiety online
Działy pomocy
FAQ

Usuwanie konta

Jeżeli nie chcesz już korzystać z systemu możesz całkowicie usunąć swoje konto w mysurveylab. Aby to zrobić wejdź do aplikacji Konto > Ustawienia konta i przejdź do dolnej części strony.

Aby usunąć konto :

  1. przejdź do zakładki Konto, a następnie Ustawienia konta
  2. wciśnij przycisk Usuń konto
  3. potwierdź operację hasłem i wciśnij przycisk Usuń
  4. otrzymasz automatyczne powiadomienie z potwierdzeniem operacji oraz informacją o rozpoczęciu procedury usuwania konta z systemu. Cały proces trwa 21 dni i jest podzielony na trzy etapy - 1 wyłączenie konta, 2 blokada konta, 3 usunięcie konta.
 

UWAGI. Tej operacji nie można cofnąć. W wyniku operacji zostanie usunięte Twoje konto oraz wszystkie zapisane na nim dane. Danych z usuniętego konta nie można odzyskać, zostaną one całkowicie usunięte.

 


Powiązane strony