Blog | Facebook | Kontakt      en  pl
Profesjonalne ankiety online
Działy pomocy
FAQ

Powtórna wysyłka

Aby wysłać ponownie ankietę do respondentów, którzy nie otworzyli ankiety lub ją otworzyli ale o niej zapomnieli, przejdź do ustawień kolektora i następnie wciśnij przycisk Wyślij ponownie. Respondenci, którzy wypełnili ankietę nie dostaną ponownie maila z linkiem do ankiety.

Aby wysłać ponownie ankietę :

  1. otwórz kolektor ankiety, dla którego chcesz wysłać przypomnienie o trwającym badaniu
  2. kliknij ikonkę Udostępnij
  3. wciśnij przycisk Wyślij ponownie

UWAGI. Opcja dostępna tylko dla ankiet wysyłanych z bezpośrednio systemu mysurveylab.com. Ze względów bezpieczeństwa, przycisk "wyślij ponownie" odblokowuje się po 240 minutach od pierwszego uruchomienia kolektora. Jeśli chcesz aby wszyscy Twoi respondenci jeszcze raz opowiedzieli na zadane pytania, stwórz nowy kolektor ankiety.


Powiązane strony